Menu
Košarica

Športni ortopedski čevlji

Ortopedska obutev Evelyn Ortopedska obutev Evelyn
Manjše številke -45 %
Znamka: Safety Jogger professional Model: OXYEVELYN
Ortopedska obutev Oxypas Evalyn:Evelyn delovni čevelj je zasnovan tako, da zagotavlja dolgotrajno udobje s sodobnim slogom in enostavnim obuvanjem. Zaradi vseh dodatnih varnostnih funkcij je ta delovni čevelj idealen za zaposlene v zahtevnih delovnih okoljih, ki preživijo veliko ur stoje in potr..
29.89€ 54.02€
Brez DDV:24.50€
Ortopedska obutev Kassie Ortopedska obutev Kassie
Manjše številke
Znamka: Safety Jogger professional Model: OXYKASSIE
Ortopedska obutev Oxypas Kassie:Športna oblika in zračnost. Kassie je mladosten in eleganten delovni čevelj v kombinaciji s prvovrstnim udobjem ter podplatom odpornim proti zdrsu. Zahvaljujoč lahki zasnovi, visokotehnološkim materialom, ki so prilagojenim podnebnim razmeram in ergonomsko obliko..
57.54€
Brez DDV:47.16€
Znamka: Skechers Model: SGBWHT
Beli delovni čevlji Skechers Ghenter BronaughŠportni slog se ujema s prvovrstnim udobjem v čevlju SKECHERS Relaxed Fit®: Ghenter - Bronaugh SR v beli barvi. Športna in nedrseča delovna superga, z vezalkami in zgornjim delom iz mehke funkcionalne mreže in sintetike (odbija vodo in umazanijo), te..
84.95€
Brez DDV:69.63€
Znamka: Skechers Model: SSWHT
Bela delovna obutev Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC Zgornji del je sestavljen iz sintetične tkanine. Z elastičnimi vezalkami,..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Znamka: Skechers Model: SSBLK
Črni delovni čevlji Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC Zgornji del je sestavljen iz sintetične tkanine. Z elastičnimi vezalkami,..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Delovni čevlji Champ 02 Delovni čevlji Champ 02
Manjše številke
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPCHAMP
Ortopedska delovna obutev Safety Jogger professional Champ 02 (prej Oxypas)Modne, udobne in varne ortopedske delovne superge Champ za lahkotno premagovanje ovir ob dolgih delovnikih. So antistatične ( ESD) in imajo SRC nedrsni podplat. Ker ustrezajo standardu O2, so primerne za uporabo tako ..
59.73€
Brez DDV:48.96€
Delovni čevlji Cool 02 Delovni čevlji Cool 02
Manjše številke
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPCOOL
Ortopedska delovna obutev Safety Jogger professional Cool 02 (prej Oxypas)Nizke udobne delovne superge COOL iz gladkega usnja. Imate raje klasičen videz superg, a potrebujete varnejši čevelj za delo? Potem je Cool O2 vaša popolna izbira! Zaradi naravnega in zračnega Nappa usnja ter absorpci..
103.45€
Brez DDV:84.79€
Delovni čevlji Eden O1 Delovni čevlji Eden O1
Manjše številke
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPCEDEN
Ortopedska delovna obutev Safety Jogger professional Eden O1 (prej Oxypas)Udobne delovne superge Eden O1zlahka nataknete. Ta delovna superga s slip-on sistemom je popoln čevelj za zunaj in znotraj.  Zunanji podplat iz EVA gume ima odlične protidrsne lastnosti.  Zaradi lastnosti, kot s..
57.32€
Brez DDV:46.98€
Delovni čevlji ELIS 02 Delovni čevlji ELIS 02
Manjše številke
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPELIS
Ortopedski delovni čevlji Elis (Oxypas) - Videz superg, zanesljiva zaščita.Modne  in udobne delovne superge, s protidrsnim podplatom in ESD zaščito.  Gumijasti podplat z Oxytraction® tehnologijo zagotavlja odličen oprijem na suhih in mokrih tleh ter izpolnjuje SRC (SRA+ SRB) standard...
62.37€
Brez DDV:51.12€
Znamka: Lacuna Model: LACOFFPRO
Ortopedski delovni čevlji Office pro O2Udobne usnjene delovne superge  z vložkom iz spominske pene in nedrsnim SRC podplatom za premagovanje dolgih delovnikov. Standard: EN ISO 20347:2012ESD antistatična obutevnedrsni podplat SRCZgornji del: gladko usnjePodloga: zračna večdimenzionalna mre..
69.70€
Brez DDV:57.13€
Znamka: Skechers Model: SGBBLK
Ortopedska delovna obutev Skechers Ghenter BronaughŠportni slog se ujema s prvovrstnim udobjem v čevlju SKECHERS Relaxed Fit®: Ghenter - Bronaugh SR. Športna in nedrseča delovna superga, z vezalkami in zgornjim delom iz mehke funkcionalne mreže in sintetike (odbija vodo in umazanijo), ter okras..
84.95€
Brez DDV:69.63€
Znamka: Skechers Model: SMCECR
Ortopedska delovna obutev Skechers Max Cushioning EliteSkechers Max Cushioning Elite SR je ženska športna in udobna delovna superga v črni barvi, ki nudi maksimalno blaženje.  Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012. OB SRC FO. Je nedrseča  in ima mrežast sintetični zgornji d..
104.94€
Brez DDV:86.02€
Prikazujem 1 od 12 do 34 (3 strani)