Menu
Košarica

Rokavice prevlečene latex

Znamka: Artmas Model: ZRRWNYL
škatla 240komFino pletene zaščitne rokavice prevlečene z hrapavim lateksom, ki zagotavlja odličen oprijem in zaključene z elastičnim robom.100% poliester (13 gauge)prevlečene z lateksomzaključene z elastičnim robomprevleka s hrapavo strukturo zagotavlja odličen oprijem brez utrjevanja rokavicerazt..
1.02€
Brez DDV:0.84€
Znamka: Artmas Model: ZRRWNYL
Zaščitne pletene brezšivne rokavice rdeče barve. Raztegljiv latex prevlečen s črno. Vzdržljive, prilagodljive in odporne na odrgnine. Dobro se prilega vaši roki. Hrapav premaz iz lateksa zagotavlja varen oprijem orodij ter zmanjšuje absorpcijo umazanije. Na voljo v rdeči, modri ali rumeni ..
1.02€
Brez DDV:0.84€
Gospodinjske rokavice RFL
Prednaročila
Znamka: Artmas Model: ZRGRFL
Gospodinjske rokavice:- gospodinjske rokavice iz rumene gume- barva: rumena- velikosti: S, M, L, XLCE Cat. 1  EN 420Pakiranje:12kom/ vrečka120kom/ škatla..
0.84€
Brez DDV:0.69€
Vrtnarske rokavice RNYFLOW  M
Prednaročila
Znamka: Artmas Model: ZRRWEL
Vrtnarske delovne rokavice iz poliestra, ki se popolnoma prilegajo roki. Vsak par je pakiran v ločeni vrečki. Primerne tudi za spošno mehansko uporabo. Velikost MCE Cat. 1  EN 420Pakiranje:12kom/ vrečka240kom/ škatla..
0.50€
Brez DDV:0.41€
Znamka: Artmas Model: ZRRWEL
Vrtnarske delovne rokavice iz poliestra, ki se popolnoma prilegajo roki. Vsak par je pakiran v ločeni vrečki. Primerne tudi za spošno mehansko uporabo. Velikost SCE Cat. 1  EN 420Pakiranje:12kom/ vrečka240kom/ škatla..
0.50€
Brez DDV:0.41€
Zaščitne rokavice RW XL
Prednaročila
Znamka: Artmas Model: ZRRWXL
Zaščitne delovne rokavice iz belega poliestra, prevlečene z lateksom v oranžni  barvi. Hrapav premaz iz lateksa zagotavlja mobilnost in varen oprijem orodij ter zmanjšuje absorpcijo umazanijeVelikost XLCE Cat. 1  EN 420Pakiranje:600kom/ škatla..
0.38€
Brez DDV:0.31€
Zaščitne rokavice RWE L
Prednaročila
Znamka: Artmas Model: ZRRWEL
Zaščitne delovne rokavice iz belega poliestra, prevlečene z lateksom v oranžni  barvi ter zaključni elastični pas za prilagajanje roki. Vzdržljive, prilagodljive in odporne na odrgnine. Dobro se prilega vaši roki. Hrapav premaz iz lateksa zagotavlja mobilnost in varen oprijem orodij ter zm..
0.44€
Brez DDV:0.36€
Zaščitne rokavice RWGRIP B
Prednaročila
Znamka: Artmas Model: ZRRWGRIPB
Zaščitne brezšivne delovne rokavice iz pletenega poliestra - bombaža v črni barvi, prevlečene z lateksom v črni barvi ter zaključni elastični pas za prilagajanje roki. Vzdržljive, prilagodljive in odporne na odrgnine. Dobro se prilega vaši roki. Hrapav premaz iz lateksa zagotavlja mobilnost in ..
0.96€
Brez DDV:0.79€
Zaščitne rokavice RWGRIP BL
Prednaročila
Znamka: Artmas Model: ZRRWGRIPBL
Zaščitne brezšivne delovne rokavice iz pletenega poliestra - bombaža v sivi barvi, prevlečene z lateksom v modri barvi ter zaključni elastični pas za prilagajanje roki. Vzdržljive, prilagodljive in odporne na odrgnine. Dobro se prilega vaši roki. Hrapav premaz iz lateksa zagotavlja mobilnost in ..
0.96€
Brez DDV:0.79€
Znamka: Artmas Model: ZRRWGRIPGB
Zaščitne brezšivne delovne rokavice iz pletenega poliestra - bombaža v črni barvi, prevlečene z lateksom v sivi barvi ter zaključni elastični pas za prilagajanje roki. Vzdržljive, prilagodljive in odporne na odrgnine. Dobro se prilega vaši roki. Hrapav premaz iz lateksa zagotavlja mobilnost in ..
0.96€
Brez DDV:0.79€
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)