Menu
Košarica

Delovna oblačila Posejdon

Znamka: Sara workwear Model: DJSPOSEJDON
Funkcionalna in trpežna delovna jakna Posejdon s prostornimi žepi za shranjevanje raznih delovnih pripomočkov. Namenjena je za zaščito uporabnikov, hkrati pa zagotavlja estetski videz.Zapiranje z zadrgoDva vstavljena žepa s poklopcem in zapiranjem z velcro trakom na prsihO..
31.84€
Brez DDV:26.10€
Znamka: Sara workwear Model: DH34SPOSEJDON
3/4 delovne hlače Posejdon primerne za delo v toplejših dneh, saj so izjemno udobne in zračne. Številni prostorni žepi nudijo veliko prostora za shranjevanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva sprednja vstavljena ž..
38.43€
Brez DDV:31.50€
Znamka: Sara workwear Model: DHSPOSEJDON
Delovne hlače Posejdon narejene iz bombažnega platna z dodatkom poliestra. Udobne in funkcionalne delovne hlače, odporne proti mehanskim poškodbam in izjemno trpežne.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoD..
24.60€
Brez DDV:20.16€
Znamka: Sara workwear Model: DHEZSPOSEJDON
Izjemno trpežne in udobne delovne hlače Posejdon z dodatnimi žepi. Prostorni žepi nudijo obilico prostora za shranjevanje raznih pripomočkov.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva sprednja vstavljena ..
38.76€
Brez DDV:31.77€
Znamka: Sara workwear Model: DKHSPOSEJDON
Ohranite svežino tudi v poletnih dneh z udobnimi in zračnimi kratkimi delovnimi hlačami Posejdon. Narejene so iz izjemno obstojnega blaga in enostavne za vzdrževanje.Zapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z notranjim elastičnim trakom za regulacijoDva ..
21.74€
Brez DDV:17.82€
Delovni flis Posejdon
1 - 2 tedne
Znamka: Sara workwear Model: DFZSPOSEJDON
Zimski delovni flis Posejdon za varovanje pred umazanijo je enostaven za vzdrževanje in izjemno trpežen. Zapiranje z zadrgo. Vstavki iz kontrastne tkanine poskrbijo za lepši izgled. Da vas tudi pozimi ne bo zeblo. Zapiranje z zadrgoPredel na ramenih iz  kontrastne tkanine..
30.38€
Brez DDV:24.90€
Znamka: Sara workwear Model: DTSPOSEJDON
Delovni telovnik Posejdon za varovanje pred umazanijo je enostaven za vzdrževanje in izjemno trpežen. Zapiranje z zadrgo. Vstavki iz kontrastne tkanine poskrbijo za lepši izgled, ojačitve iz kordura tkanine pa za večjo obstojnost.Zapiranje z zadrgoOjačan predel na ramenih iz kordure iz ko..
27.89€
Brez DDV:22.86€
Znamka: Sara workwear Model: DHFSPOSEJDON
Farmer hlače Posejdon so na voljo v dveh barvnih kombinacij. Odporne so proti mehanskim poškodbam, udobne in zračne. Zaradi svoje sestave ohranijo videz dlje.Žep na prsnem delu z zapiranjem na zadrgo in dodatnim žepom za mobilni telefonZapiranje z zadrgo in kovinskim gumbomPas na hrbtnem delu z not..
31.40€
Brez DDV:25.74€
Znamka: Sara workwear Model: DHFEZSPOSEJDON
Farmer hlače Posejdon z veliko prostornimi žepi, ki omogočajo shranjevanje različnih delovnih pripomočkov. Narejene so iz bombažnega platna z dodatkom poliestra, ki zagotavlja estetski videz udobje in obstojnost.Žep na prsnem delu z zapiranjem na zadrgo in dodatnim žepom za mobilni ..
46.56€
Brez DDV:38.16€
Znamka: Sara workwear Model: DSHFSPOSEJDON
Delovne softshell farmer hlače Posejdon ..
82.70€
Brez DDV:67.79€
Znamka: Sara workwear Model: DMKRSPOSEJDON
Delovna majica kratek rokav Posejdon iz 100% bombaža in kontrastnimi obrobami. ..
14.30€
Brez DDV:11.72€
Znamka: Sara workwear Model: DJZDSPOSEJDON
Funkcionalna in trpežna podložena zimska dolga delovna jakna Posejdon s prostornimi žepi za shranjevanje raznih delovnih pripomočkov. Odlično se prilega zaradi možnosti nastavitve pasu. Namenjena je za zaščito uporabnikov. Modern videz. Zapiranje z zadrgoKapuca na zadrgoOv..
67.86€
Brez DDV:55.62€
Prikazujem 1 od 12 do 18 (2 strani)