Menu
Košarica

Predpražniki

Predpražnik Spider Predpražnik Spider
2 - 3 tedne
Znamka: Matsfor Model: NPMES
Profesionalni pralni predpražnik za nadzor nad umazanijo za komercialno uporabo. Zaradi izredne vpojnosti in trpežnosti je predpražnik primeren tudi za frekventna območja, kot so vhodi, hodniki, recepcije, ... Širok izbor barv bo zagotovil odlično ujemanje z vašo notranjostjo. Izbira med gumijas..
34.83€
Brez DDV:28.55€
Predpražnik Spider xl Predpražnik Spider xl
1 - 2 tedne
Znamka: Matsfor Model: NPMESxl
Predpražnik Spider xl za nadzor nad umazanijo s povečano močjo.Zaradi višjih vlaken ima ta predpražnik povečano sposobnost zajemanja umazanije in vlage, zaradi česar je primeren tudi za bolj umazana območja, kot so vhodi v proizvodne prostore, slačilnice, ...Prednosti:izdelano v EU ..
35.32€
Brez DDV:28.95€
Predpražnik Access Predpražnik Access
1 - 2 tedne
Znamka: Matsfor Model: NPMEA
Profesionalni predpražnik za manjše prenašanje prahu. Najboljši način za preprečevanje vnosa umazanije in vlage v vašo zgradbi. Odlične funkcionalnosti.Prednosti:izdelano v EU izredno trpežen najlon (nylon) za učinkovit nadzor nad prahom, umazanijo in vlago 2 leti garancije podlaga iz nedrsn..
27.56€
Brez DDV:22.59€
Logo predpražnik standard Logo predpražnik standard
1 - 2 tedne
Znamka: Matsfor Model: NPMES
Okrepite svojo blagovno znamko s prilagojenim predpražnikom. Vizualizirajte logotip vašega podjetja s čudovito grafiko. Ustvarite očarljive oglase s temi popolnimi predpražniki za lovljenje umazanije. Logo predpražniki po meri so idealni tudi za frekventna območja. Lahko jih uporabite tudi za opozar..
70.64€
Brez DDV:57.90€
Logo predpražnik za evente Logo predpražnik za evente
1 - 2 tedne
Znamka: Matsfor Model: PPLPE
Izstopajte iz množice z vrhunsko grafično podobo. Za posebne in ekskluzivne dogodke!Izstopajte med množico z našimi edinstvenimi talnimi sporočil. Odlično za prireditve in razstave.Prednosti:izjemna razločnost grafike kombinacija 100% velurja in prožnega lateksa brez PVC širine do 2m dol..
179.14€
Brez DDV:146.84€
Ergonomska opozorilna preproga RelaxS Ergonomska opozorilna preproga RelaxS
1 - 2 tedne
Znamka: Matsfor Model: DPRSM
Ergonomska opozorilna preproga RelaxS proti utrujenosti, zasnovana s svetlo rumenimi obrobami, da pritegne pozornost in poveča zavest o nevarnosti na delovnem mestu. Obložena notranja konstrukcija spodbuja odlične lastnosti proti utrujenosti, njegova površinska tekstura in robovi z nizkim profilom ..
82.84€
Brez DDV:67.90€
Logo predpražnik premium Logo predpražnik premium
1 - 2 tedne
Znamka: Matsfor Model: PPLPP
Logo predpražniki po meri za odličen prvi vtis v kombinaciji z odličnimi čistilnimi lastnostmi. Najsodobnejša print tehnologija za živahne logotipe in grafike, ki pritegnejo pozornost in so odlični za promocijsko uporabo in namestitev na mestu nakupa. Odlično se obnese tudi kot predpražnik za nadzor..
104.99€
Brez DDV:86.06€
Predpražnik Superb Predpražnik Superb
1 - 2 tedne
Znamka: Matsfor Model: NPMESUP
Predpražnik Superb ima edinstveno dvojno funkcijo (2v1). Močna vlakna iz monofilamentov odstranijo grobo umazanijo s podplata, medtem ko visoko zasukana vlakna absorbirajo in zadržujejo fin prah, umazanijo in vlago v predpražniku. Prednosti:izdelano v EU dvojna zmogljivost – strganje in bri..
47.26€
Brez DDV:38.74€
Ergonomska preproga Relax Ergonomska preproga Relax
1 - 2 tedne
Znamka: Matsfor Model: DPRSM
Ergonomska preproga Relax je delovna preproga proti utrujenosti za ergonomsko olajšanje na delovnem mestu. Je trpežna gumijasta preproga, ki hkrati zagotavlja odličen oprijem in zmanjšuje utrujenost mišic in sklepov. Prednosti:ergonomski predpražnik za industrijska delovna mesta olajšanje m..
79.18€
Brez DDV:64.90€
Zunanji logo predpražnik Zunanji logo predpražnik
2 - 3 tedne
Znamka: Matsfor Model: PPLPZ
Ustvarite svojo vrhunsko vremensko odporno zunanjo logo preprogo.Postavite svoj logotip, grafiko ali oglaševalsko sporočilo na prostem.Izjemno vremensko odporni predpražnik, ki je neobčutljiv na grobo umazanijo in s tem idealen za zunanjo uporabo.Popularni in edinstveni logo predpražnik v videzu u..
107.25€
Brez DDV:87.91€
Prikazujem 1 od 12 do 18 (2 strani)