Menu
Košarica

Skechers

Udobni in nedrsni delovni čevlji Skechers

Znamka: Skechers Model: SGBWHT
Beli delovni čevlji Skechers Ghenter BronaughŠportni slog se ujema s prvovrstnim udobjem v čevlju SKECHERS Relaxed Fit®: Ghenter - Bronaugh SR v beli barvi. Športna in nedrseča delovna superga, z vezalkami in zgornjim delom iz mehke funkcionalne mreže in sintetike (odbija vodo in umazanijo), te..
84.95€
Brez DDV:69.63€
Znamka: Skechers Model: SSWHT
Bela delovna obutev Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC Zgornji del je sestavljen iz sintetične tkanine. Z elastičnimi vezalkami,..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Znamka: Skechers Model: SSBLK
Črni delovni čevlji Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC Zgornji del je sestavljen iz sintetične tkanine. Z elastičnimi vezalkami,..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Znamka: Skechers Model: SGBBLK
Ortopedska delovna obutev Skechers Ghenter BronaughŠportni slog se ujema s prvovrstnim udobjem v čevlju SKECHERS Relaxed Fit®: Ghenter - Bronaugh SR. Športna in nedrseča delovna superga, z vezalkami in zgornjim delom iz mehke funkcionalne mreže in sintetike (odbija vodo in umazanijo), ter okras..
84.95€
Brez DDV:69.63€
Znamka: Skechers Model: SMCECR
Ortopedska delovna obutev Skechers Max Cushioning EliteSkechers Max Cushioning Elite SR je ženska športna in udobna delovna superga v črni barvi, ki nudi maksimalno blaženje.  Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012. OB SRC FO. Je nedrseča  in ima mrežast sintetični zgornji d..
104.94€
Brez DDV:86.02€
Znamka: Skechers Model: SSBKRG
Ortopedska delovna obutev Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC Zgornji del je sestavljen iz sintetične tkanine. Z elastičnimi veza..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Znamka: Skechers Model: SSWUNO
Ortopedska delovna obutev Skechers Work Uno SRje športna in udobna delovna obutev z nedrsečim podplatom in vzdržljivim perforiranim zgornjim delom iz sintetike Durabuck. Vložek je iz zračno hlajene spominske pene Skechers. Imajo pa še vmesno zračno blazino Skech-Air®. za še več blaženja. Certif..
99.95€
Brez DDV:81.93€
Znamka: Skechers Model: SZMARN
Delovna obutev Skechers MarsingUdobni in lahki delovni cevlji Skechers Marsing v  modri barvi. Narejeni iz mrežaste pletenine, z raztegljivimi vezalkami in in oblazinjenim vložkom Skechers Air-Cooled Memory Foam®. Primerni so za delo in prosti čas. Certificirana je po standardu EN ISO 2034..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Znamka: Skechers Model: SSNVY
Modra ortopedska delovna obutev Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga v modri barvi z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC  Zgornji del je sestavljen iz sintetične t..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Znamka: Skechers Model: SAMBLK
Moški delovni čevlji Skechers AxtellSkechers: Arch Fit® SR - Axtell Robustna delovna obutev na vezalke ima nedrseč podplat in patentiran Arch Fit® vložek z blazinami. Zanesljiva podpora v loku in udobje omogočata udobno hojo in manj utrujena stopala.Standard: EN ISO 20347: 2012 Kategorija: OB A..
109.95€
Brez DDV:90.12€
Znamka: Skechers Model: SFABABLK
Moški delovni čevlji Skechers Advantage Flex BendonSkechers Flex Advantage SR-Bendon je športni delovni čevlji z vezalkami in vložkom iz spominske pene. Ko se športni slog srečuje z udobjem, vse to v obutvi SKECHERS Work Relaxed Fit®: Flex Advantage - Bendon SR. Zgornji del je iz mehke špo..
84.95€
Brez DDV:69.63€
Moški delovni čevlji Skechers Flex Fourche Moški delovni čevlji Skechers Flex Fourche
Razprodano
Znamka: Skechers Model: SFAFBLK
Moški delovni čevlji Skechers Flex FourcheIzkoristite vsestranski slog, oblazinjeno udobje in varnost vse skupaj z obutvijo SKECHERS Work Relaxed Fit®: Flex Advantage - Fourche SR. Udoben moški čevelj, odporen proti zdrsu, z zgornjim delom iz gladkega usnja in sintetike, z okrasnimi šivi ter vl..
99.95€
Brez DDV:81.93€
Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)