Menu
Košarica

Raztegljiva delovna oblačila Professional4dynamic

Raztegljiva delovna oblačila Professional4dynamic

Raztegljiva delovna oblačila v 4 smeri Professional4dynamic so izjemno privlačnega dizajna in popolne funkcionalnosti. Udoben in moderen ozek kroj se popolnoma prilega telesu. Zaradi dodatka elastana je raztegljiva v 2 smeri, inserti na mestih, ki so najbolj podvrženi gibanju pa so raztegljivi v 4 smeri  in vam ne omejuje gibanja. Velika vsebnost bombaža skrbi za udobnost in zračnost.

Znamka: Artmas Model: DHP4D
Raztegljive delovne hlače Professional4dynamic izjemno privlačnega dizajna in popolne funkcionalnosti. Te raztegljive delovne hlače so udobne in zračne, zaradi visokega deleža bombaža. Moderen ozek kroj Slim se popolnoma prilega telesu in ne omejuje gibov, zahvaljujoč uporabi materiala z dodatkom el..
31.95€
Brez DDV:26.19€
Znamka: Artmas Model: DJP4D
Raztegljiva delovna jakna Professional4dynamic izjemno privlačnega dizajna in popolne funkcionalnosti. Udoben in moderen ozek kroj se popolnoma prilega telesu. Zaradi dodatka elastana je raztegljiva v 2 smeri, inserti na mestih, ki so najbolj podvrženi gibanju pa so raztegljivi v 4 smeri  in s..
33.95€
Brez DDV:27.83€
Znamka: Artmas Model: DFHAP4D
Raztegljive farmer delovne hlače Professional4dynamic izjemno privlačnega dizajna in popolne funkcionalnost. Te raztegljive farmer delovne hlače so udobne in zračne, zaradi visokega deleža bombaža. Moderen kroj Slim se popolnoma prilega telesu in ne omejuje gibov, zahvaljujoč uporabi materiala z dod..
38.94€
Brez DDV:31.92€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)