Menu
Košarica

Delovna oblačila Classic stretch

Delovna oblačila Classic stretch

Kompletna kolekcija stretch oblačil classic stretch. Lahko izbirate med stretch hlačami, stretch kratkimi hlačami, stretch hlačami z naramnicami ali stretch jakno.

Stretch kratke delovne hlače Classic Stretch
Novo -13 %
Znamka: Artmas Model: DKHACS
Stretch kratke delovne hlače Classic Stretch izjemno privlačnega dizajna in popolne funkcionalnost. Te stretch kratke delovne hlače so udobne in zračne, zaradi visokega deleža bombaža. Moderen ozek kroj (Slim) se popolnoma prilega telesu in ne omejuje gibov, zahvaljujoč uporabi materiala z dodatkom ..
19.56€ 22.48€
Brez DDV:16.03€
Znamka: Artmas Model: DHACSS
Elastične delovne hlače Classic Stretch izjemno privlačnega dizajna in popolne funkcionalnost. Te elastične delovne hlače so udobne in zračne, zaradi visokega deleža bombaža. Moderen kroj Slim se popolnoma prilega telesu in ne omejuje gibov, zahvaljujoč uporabi materiala z dodatkom elastana. Hlače s..
28.95€
Brez DDV:23.73€
Znamka: Artmas Model: DJCSS
Delovna stretch jakna Classic Stretch , z izjemno privlačnim dizajnom in popolno funkcionalnostjo. Udoben in moderen ozek kroj se popolnoma prilega telesu. Zaradi dodatka elastana je raztegljiva in ne omejuje gibanja. Velika vsebnost bombaža skrbi za udobnost in zračnost. Izdelana je iz zelo trp..
30.95€
Brez DDV:25.37€
Znamka: Artmas Model: DFHACSS
Stretch farmer delovne hlače Classic Stretch izjemno privlačnega dizajna in popolne funkcionalnost. Te elastične delovne hlače so udobne in zračne, zaradi visokega deleža bombaža. Moderen kroj Slim se popolnoma prilega telesu in ne omejuje gibov, zahvaljujoč uporabi materiala z dodatkom elastana. Hl..
31.95€
Brez DDV:26.19€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)