Menu
Košarica

Športni ortopedski čevlji

Znamka: Safety Jogger professional Model: OXYKASSIE
Ortopedska obutev Oxypas Kassie:Športna oblika in zračnost. Kassie je mladosten in eleganten delovni čevelj v kombinaciji s prvovrstnim udobjem ter podplatom odpornim proti zdrsu. Zahvaljujoč lahki zasnovi, visokotehnološkim materialom, ki so prilagojenim podnebnim razmeram in ergonomsko obliko..
39.88€ 49.95€
Brez DDV:32.69€
Znamka: Skechers Model: SGBWHT
Beli delovni čevlji Skechers Ghenter BronaughŠportni slog se ujema s prvovrstnim udobjem v čevlju SKECHERS Relaxed Fit®: Ghenter - Bronaugh SR v beli barvi. Športna in nedrseča delovna superga, z vezalkami in zgornjim delom iz mehke funkcionalne mreže in sintetike (odbija vodo in umazanijo), te..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Znamka: Skechers Model: SSWHT
Bela delovna obutev Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC Zgornji del je sestavljen iz sintetične tkanine. Z elastičnimi vezalkami,..
64.94€
Brez DDV:53.23€
Znamka: Skechers Model: SSBLK
Črni delovni čevlji Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC Zgornji del je sestavljen iz sintetične tkanine. Z elastičnimi vezalkami,..
64.94€
Brez DDV:53.23€
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPCHAMP
Ortopedska delovna obutev Safety Jogger professional Champ 02 (prej Oxypas)Modne, udobne in varne ortopedske delovne superge Champ za lahkotno premagovanje ovir ob dolgih delovnikih. So antistatične ( ESD) in imajo SRC nedrsni podplat. Ker ustrezajo standardu O2, so primerne za uporabo tako ..
54.60€
Brez DDV:44.75€
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPCOOL
Ortopedska delovna obutev Safety Jogger professional Cool 02 (prej Oxypas)Nizke udobne delovne superge COOL iz gladkega usnja. Imate raje klasičen videz superg, a potrebujete varnejši čevelj za delo? Potem je Cool O2 vaša popolna izbira! Zaradi naravnega in zračnega Nappa usnja ter absorpci..
94.90€
Brez DDV:77.79€
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPCEDEN
Ortopedska delovna obutev Safety Jogger professional Eden O1 (prej Oxypas)Udobne delovne superge Eden O1zlahka nataknete. Ta delovna superga s slip-on sistemom je popoln čevelj za zunaj in znotraj.  Zunanji podplat iz EVA gume ima odlične protidrsne lastnosti.  Zaradi lastnosti, kot s..
52.34€
Brez DDV:42.90€
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPELIS
Ortopedski delovni čevlji Elis (Oxypas) - Videz superg, zanesljiva zaščita.Modne  in udobne delovne superge, s protidrsnim podplatom in ESD zaščito.  Gumijasti podplat z Oxytraction® tehnologijo zagotavlja odličen oprijem na suhih in mokrih tleh ter izpolnjuje SRC (SRA+ SRB) standard...
57.22€
Brez DDV:46.90€
Znamka: Skechers Model: SGBBLK
Ortopedska delovna obutev Skechers Ghenter BronaughŠportni slog se ujema s prvovrstnim udobjem v čevlju SKECHERS Relaxed Fit®: Ghenter - Bronaugh SR. Športna in nedrseča delovna superga, z vezalkami in zgornjim delom iz mehke funkcionalne mreže in sintetike (odbija vodo in umazanijo), ter okras..
74.94€
Brez DDV:61.43€
Znamka: Skechers Model: SSBKRG
Ortopedska delovna obutev Skechers Squad SRSkechers Squad SR je športna ženska nedrseča superga z elastičnimi vezalkami in izjemno udobnim vložkom iz spominske pene. Certificirana je po standardu EN ISO 20347: 2012; OB E FO SRC Zgornji del je sestavljen iz sintetične tkanine. Z elastičnimi veza..
64.94€
Brez DDV:53.23€
Znamka: Safety Jogger professional Model: SJPCSLOAN
Ortopedska delovna obutev Safety Jogger professional Sloan O1 (prej Oxypas)Modne, udobne in zračne ESD superge Sloan O1. Delovni čevelj, ki je videti kot klasična superga, vendar nudi zanesljivo zaščito in udobje. Ta lahka superga vsebuje odsevne elemente na straneh in zadaj za boljšo vidljiv..
54.68€
Brez DDV:44.82€
Znamka: Skechers Model: SAMBLK
Moški delovni čevlji Skechers AxtellSkechers: Arch Fit® SR - Axtell Robustna delovna obutev na vezalke ima nedrseč podplat in patentiran Arch Fit® vložek z blazinami. Zanesljiva podpora v loku in udobje omogočata udobno hojo in manj utrujena stopala.Standard: EN ISO 20347: 2012 Kategorija: OB A..
94.94€
Brez DDV:77.82€
Prikazujem 1 od 12 do 27 (3 strani)