Menu
Košarica

Delovna oblačila Szyper

Znamka: Sara workwear Model: DJSSZYPER
Funkcionalna delovna jakna Szyper narejena iz 100% bombaža. Udobna in trpežna jakna, ki nudi odlično zaščito med delom.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnikKontrastni vstavki na ramenih, zaključeni s odsevnim trakom. Dva žepa s poklopcem na prsih z zapiranjem z velcro trakomDva vstavljen..
23.94€
Brez DDV:19.62€
Znamka: Sara workwear Model: DJSSZYPERM
Funkcionalna delovna jakna Szyper v modribarvi narejena iz 100% bombaža. Udobna in trpežna jakna, ki nudi odlično zaščito med delom.Zapiranje z zadrgoPokončni ovratnikKontrastni vstavki na ramenih, zaključeni s odsevnim trakom. Dva žepa s poklopcem na prsih z zapiranjem..
23.94€
Brez DDV:19.62€
Znamka: Sara workwear Model: DHSSZYPER
Funkcionalne bombažne delovne hlače Szyper zagotavljajo maksimalno udobje in odlično zaščito. Hlače so izjemno trpežne. Imajo odlično toplotno izolacijo.Zapiranje z zadrgo in gumbomZadnji del pasu – prišit elastični trak na celotni dolžiniPas in zanke na pasu iz kontrastne tkanineDva vs..
22.73€
Brez DDV:18.63€
Znamka: Sara workwear Model: DHSSZYPERM
Funkcionalne bombažne delovne hlače Szyper v modri barvi zagotavljajo maksimalno udobje in odlično zaščito. Hlače so izjemno trpežne. Imajo odlično toplotno izolacijo.Zapiranje z zadrgo in gumbomZadnji del pasu – prišit elastični trak na celotni dolžiniPas in zanke na pas..
22.73€
Brez DDV:18.63€
Znamka: Sara workwear Model: DHSSZYPERS
Funkcionalne bombažne delovne hlače Szyper v sivi barvi zagotavljajo maksimalno udobje in odlično zaščito. Hlače so izjemno trpežne. Imajo odlično toplotno izolacijo.Zapiranje z zadrgo in gumbomZadnji del pasu – prišit elastični trak na celotni dolžiniPas in zanke na pasu..
22.73€
Brez DDV:18.63€
Znamka: Sara workwear Model: DHFSSZYPER
Farmer hlače Szyper narejene iz 100%, ki je znan po svojih higroskopskih lastnostih. Med delom oblačila omogočajo maksimalno udobje in odlično zaščito in so izjemno trpežnaŽep na prsnem delu, prekrit s poklopcem iz kontrastne tkanine in odsevnim elementom.Pas in zanke na pasu iz ko..
30.09€
Brez DDV:24.66€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)