Menu
Košarica

Ross

Znamka: Ross Model: DHRUF
Celoletne elastične bombažne farmer delovne hlače z naramnicami Ultraflex iz raztegljive tkanine z zelo visokim deležem bombaža (98%) za večjo zračnost in udobnost. Za boljše prilagajanje telesu je v pasu dodana elastika in elastične naramnice. Za zaščito ledvic skrbi velik zaščitni trak.Z..
59.96€
Brez DDV:49.15€
Znamka: Ross Model: DKRUF
Celoletni elastični bombažni delovni kombinezon Ultraflex iz raztegljive tkanine z zelo visokim deležem bombaža (98%) za večjo zračnost in udobnost. Za boljše prilagajanje telesu je v pasu dodana elastika.Žep na desni prsni strani z odsevnim vložkom, držalom za pisaloin zapiranjem na ježka, ods..
84.77€
Brez DDV:69.48€
Znamka: Ross Model: DTRUF
Elastični delovni telovnik iz raztegljive tkanine z zelo visokim deležem bombaža (98%) za večjo zračnost in udobnost. Ta elastični telovnik s korejskim ovratnikom in sredinsko plastično zadrgo v kontrastni barvi bo idealno dopolnim vašo kolekcijo Ultraflex oblačil.Delovni telovnik iz razt..
47.95€
Brez DDV:39.30€
Znamka: Ross Model: DJRUF
Kratka majica Ultraflex, ki je idealna za kombinacijo z ostalimi Ultraflex oblačili. Sestava: 100% bombažGramatura: 160g/m2Kroj: klasičenVelikosti: S do 3XL (4XL - določene barve)Barva: temno modra/rdeča/siva, siva/rumena/črna, temno siva/rumena/črnaPranje: 40°CZa ogled celotne..
7.88€
Brez DDV:6.46€
Znamka: Ross Model: DJRUF
Kratka polo majica Ultraflex, ki je idealna za kombinacijo z ostalimi Ultraflex oblačili. Sestava: 100% bombažGramatura: 200g/m2Kroj: klasičenVelikosti: S do 3XL (4XL - določene barve)Barva: temno modra/rdeča/siva, siva/rumena/črna, temno siva/rumena/črnaPranje: 40°CZa ogled ce..
16.34€
Brez DDV:13.39€
Elastična delovna jakna Ultraflex Elastična delovna jakna Ultraflex
2 - 3 tedne
Znamka: Ross Model: DJRUF
Celoletna elastična delovna jakna iz iz raztegljive tkanine z zelo visokim deležem bombaža (98%) za večjo zračnost in udobnost.Za boljšo vidljivost skrbi odsevna obroba na hrbtu. Ojačani šivi na komolcih, manšete na spodnjem delu nastavljive z ježkom, dvojna stranska elastika v pasu. Ž..
53.42€
Brez DDV:43.79€
Elastične delovne hlače Thunder Elastične delovne hlače Thunder
2 - 3 tedne
Znamka: Ross Model: DHRT
Elastične bombažne delovne hlače Thunder iz raztegljive tkanine z zelo visokim deležem bombaža (98%) za večjo zračnost in udobnost ter dodatno ripstop tkanino na kolenih, kamor se lahko vstavijo ščitniki za kolena. V pasu je dodana elastika za boljše prileganje telesu.Dva sprednja žepa, dva..
58.44€
Brez DDV:47.90€
Elastične delovne hlače Ultraflex Elastične delovne hlače Ultraflex
2 - 3 tedne
Znamka: Ross Model: DHRUF
Celoletne elastične bombažne delovne hlače Ultraflex iz raztegljive tkanine z zelo visokim deležem bombaža (98%) za večjo zračnost in udobnost. Za boljše prilagajanje telesu je v pasu dodana elastika.Dva velika sprednja žepa s kontrastno zunanjo ojačitvijo, večnamenski razširljiv stranski..
46.24€
Brez DDV:37.90€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)