Menu
Košarica

Reis

Znamka: Reis Model: DKHFE
Izjemno popularne kratke delovne hlače Foreco - TS  narejene iz trpežne tkanine (80% poliestra in 20% bombaža) z gramaturo 260 +/- 10 g / m² in funkcionalno postavitvijo žepov za čim boljšo produktivnost. Idealni za kombiniranje z ostalimi Foreco oblačili. Standardne številke od S do 3XL. Funk..
13.88€
Brez DDV:11.38€
Znamka: Reis Model: DFJFER
Atraktivna delovna jopa Foreco temno sive barve s črnimi softshell vložki in kontrastno zadrgo v oranžni barvi. Idealna za hladnejše pomladne, jesenske dni ali pozimi pod jakno. Zaradi atraktivnega videza in kvalitete je nepogrešljiv kos oblačila tako na delu kot v prostem času. Ta delovna jopa se t..
25.90€
Brez DDV:21.23€
Znamka: Reis Model: DKHFEMOB
Izjemno popularne vojaške kratke delovne hlače Foreco - TS  atraktivnega videza in funkcionalno postavitvijo žepov za čim boljšo produktivnost. Lahko jih kombinirate z ostalimi Foreco oblačili. Standardne številke od S do 3XL. Funkcionalni žepi in obroček za pritrditev ključev ali značke.Za og..
14.98€
Brez DDV:12.28€
Znamka: Reis Model: DJPRO
Trpežna in udobna delovna jakna Promaster PRO izdelana iz mešanice poliestra in bombaža z rumenimi in oranžnimi vstavki za popestritev. Zapenja se z zdrgo.  Ima več funkcionalnih žepov, vlkjučno z žepom za mobilni telefon na rokavu.Lastnosti:Seatava: 65% poliester, 35% bombažgramatura 2..
20.85€
Brez DDV:17.09€
Znamka: Reis Model: DJPROM
Udobna in kakovostna delovna jakna Promaster Prom z odsevnimi elemnti za boljšo vidnost in več priročnimi žepi. Na voljo v več barvnih kombinacijah z rumenimi ali oranžnimi vstavki.Lastnosti:Seatava: 65% poliester, 35% bombažgramatura 295-300 g/m2rumeni in oranžni vstavki iz tkanine 80%..
31.90€
Brez DDV:26.15€
Znamka: Reis Model: DJPROX
Moderna in vzdržljiva delovna jakna PROX – J narejena iz mešanice polistra in bombaža z rumenimi in oranžnimi vstavki. Ima več funkcionalnih žepov, dva na prsih in dva stranska žepa ter dodaten žep za mobilni telefon na rokavu jopice. Rokavi se zapenjajo z ježki, zahvaljujoč katerim jih je mogo..
25.50€
Brez DDV:20.90€
Znamka: Reis Model: DHFPRO
Udobne delovne hlače z nastavljivimi naramnicami Promaster Pro klasičnega kroja. Narejene iz mešanice poliestra in bombaža. Več funkcionalnih žepov, prsni žep, dva stranska žepa, dva zadnja žepa ter štiri žepe na nogah, vključno z dvema, ki se zapenjata z ježkom. Elastičen pas v zadnjem delu za b..
23.80€
Brez DDV:19.51€
Znamka: Reis Model: DHFPROM
Funkcionalne in zdobne delovne hlače z naramnicami v več barvnih kombinacijah z odsevnimi elemnti in vstavki v rumeni ali oranžni barvi. Več funkcionalnih žepov, žepi za kolenčnike. Elastičen pas v zadnjem delu za boljše prileganje.  Lastnosti:Seatava: 65% poliester, 35% bombažgram..
30.85€
Brez DDV:25.29€
Znamka: Reis Model: DHFPROX
Udobne in funkcionalne delovne hlače z naramnicami Prox. Narejene so iz mešanice poliestra in bombaža. Imajo več funkcionalnih žepov, prsni žep, dva stranska žepa, dva zadnja žepa ter štiri žepe na nogah, vključno z dvema, ki se zapenjata z ježkom. Elastičen pas v zadnjem delu povečuje svobodo ..
28.69€
Brez DDV:23.52€
Znamka: Reis Model: DHFE
Izjemno popularne delovne hlače Foreco - T  narejene iz trpežne tkanine (80% poliestra in 20% bombaža) z gramaturo 260 +/- 10 g / m² in funkcionalno postavitvijo žepov za čim boljšo produktivnost. Standardne številke od 46 do 62, zato so idealne tudi za podjetja z več zaposlenimi, saj se najd..
17.95€
Brez DDV:14.71€
Znamka: Reis Model: DHPRO
Udobne in izjemno trpežne klasične delovne hlače Promaster Pro. Elastičen pas v zadnejm delu za včejo svobodo gibanja in boljše prileganje. Zapirajo se z gumbom in zadrgo. Več funkcionalnih žepov. Lastnosti:Seatava: 65% poliester, 35% bombažgramatura 295-300 g/m2zapenjanje z gumbom in zadrgorum..
19.40€
Brez DDV:15.90€
Znamka: Reis Model: DHPROM
Delovne hlače Prom iz kolekcije Promaster z rumeni in oranžni vstavki iz tkanine iz 80% poliestra in 20% bombaža. Hlače imajo več funkcionalnih žepov. Dva stranska žepa, dva zadnja žepa, z zapiranjem na ježka ter štiri žepe na nogah, vključno z dvema, ki se zapenjata z ježkom. Elastičen pas om..
26.80€
Brez DDV:21.97€
Prikazujem 1 od 12 do 40 (4 strani)